Wilma Terlouw - van den Top
Terug naar de PEK Website
Nieuws Expo alle kunstenaars
Nieuws Exposities

Kunstexpositie: NAT

08 maart 2018

Officiële opening Kunstexpositie Schaffelaartheater Zaterdag 17 februari 2018 16.00 uur

De expositie is deze keer samengesteld door slechts één kunstenaar en dat is bijzonder voor de kunstexposities zoals we die in het Schaffelaartheater kennen. Onze exposities worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Kunst Collectief Barneveld.
Stichting Kunst Collectief Barneveld heeft voor deze editie gekozen voor Wilma Terlouw. Een kunstenares van wie u in dit theater al eerder werken kon bewonderen, maar nog nooit eerder een complete expositie.
Het thema voor deze expositie is water, met als titel ‘NAT’.
De werken van Wilma Terlouw staan in het teken van de weerspiegelingen en de gelaagdheid van water. Het wateroppervlak weerspiegelt de werkelijkheid boven het water en geeft die vervormd en vervaagd terug. Vaak krijg je alleen die weerspiegeling te zien: het origineel houdt zich schuil. Een bijzonder interessante gedachte, vindt Wilma Terlouw, en dat zorgde voor haar fascinatie voor water.
De expositie is na de officiële opening, tijdens de openingstijden van de theaterkassa vrij te bezoeken. De toegang is gratis. We hopen van harte, ook namens Stichting Kunst Collectief Barneveld, dat u bij de opening van deze expositie aanwezig kunt zijn. Graag tot ziens op 17 februari.